loading...
موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار
naderi بازدید : 40 چهارشنبه 14 اسفند 1398 نظرات (0)

استانبول، یکی از زیباترین و دیدنی ترین شهرهای دنیاست که سالانه توریست های زیادی را به خود جذب می کند. این شهر که آمیزه ای از تاریخ و دنیای مدرن  است، روی 7 تپه بنا شده است و پر از دیدنی های منحصر به فرد است.
در سالهای اخیر سرمایه گذاری های زیادی در شهر استانبول انجام شده است و باعث تغییر در چهره شهر شده و کاملا عوض شده است و مناطق جدید بسیاری به استانبول اضافه شده است.
اگر قصد خرید خانه در استانبول را دارید، بهتر است که بدانید گرانترین و محبوب ترین شهر ترکیه، استانبول است و چند سالی می شود که جزو گران ترین شهر های جهان به شمار می آید.

خرید خانه در استانبول و به ویژه خانه در شهر های مختلف کشور ترکیه، فرصت خوبی برای سرمایه گذاری می باشد. زیرا اکثر املاک این سرزمین دارای امکانات خوبی است. مانند استخر، سونا، سالن بدنسازی، رستوران و کافی شاپ و نگهبانی هستند.

برای کسانی که می خواهند سرمایه گذاری کنند، از دلایل خوب استانبول این است که اقتصاد خوبی دارد، تورم کم و قابل پیش بینی و تقریبا ثابت است .

موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار آماده راهنمایی و مشاوره به شما عزیزان می باشد. با ما همراه باشید با خرید خانه در استانبول و شرایط آن .

خرید خانه با وام در استانبول

می دانید که کشور ترکیه از همسایگان ایران محسوب می شود و تعداد زیادی از ایرانیان آن را مقصد سفر خود قرار می دهند. طبق آخرین قوانین مصوب در ترکیه، دولت این کشور خرید ملک در ترکیه را راهی برای مهاجرت، به شمار آورده است. با ما همراه باشید تا بیشتر در رابطه با چگونگی اقامت در ترکیه و خرید خانه در استانبول بگوییم و شرح بدهیم که چطور می توان در استانبول با وام، خانه ای خریداری کرد.

 قبل از هر چیزی باید به عنوان متقاضی دریافت وام خرید خانه، درخواست خود را به بانک مورد نظر ارائه دهید. بانک مربوطه پس از بررسی درخواست و تایید سند ملک مورد نظر، قراردادی را با شما امضا کرده و در پایان، وام را به فروشنده پرداخت می کند. متاسفانه بانک‌های موجود در ترکیه به ایرانیان و یا افرادی که پاسپورت کشور ما را دارند، وام اهدا نمی‌کنند. باید بدانید که برخی از بانک های این کشور، برای ایرانیان حساب باز می‌کنند. اما وامی اهدا نمی نمایند و خدمات محدودی برای ایرانیان انجام می‌دهند. برای خرید ملک در ترکیه و به خصوص شهر استانبول با وام بانکی، باید در این کشور کار پیدا کنید که بهترین و متداول ترین راه برای پیدا کردن کار در استانبول، ثبت شرکت و ارائه‌ صورتحساب مالی به بانک‌ها است. با اقامت کاری هم می‌توانید از وام خرید خانه بهره‌مند شوید. البته راه‌های دیگری برای خرید خانه در استانبول بدون دریافت وام بانکی نیز وجود دارد که خرید خانه از پروژه‌های در حال ساخت، یکی از این راه‌ها محسوب می‌شود. در این صورت باید ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه خانه در حال ساخت را در ابتدا پرداخته و مابقی مبلغ را بر اساس جدول زمانبندی توافقی به صورت قسطی پرداخت نمایید. مزیت این راه آن است که مجبور نیستید مانند باز پرداخت وام‌های بانکی، سودی را پرداخت کنید. راه دیگر خرید خانه در شهرهای مختلف ترکیه، خرید از پروژه‌هایی است که آماده تحویل هستند. هزینه‌ این پروژه‌ها، حداقل یک ساله و حداکثر پنج ساله پرداخت می‌شوند که سند خانه پس از تسویه‌ کامل، به نام مشتری زده خواهد شد. لازم به ذکر است که وام‌های بانکی برای خرید خانه، به میزان حداکثر ۷۵ درصد ارزش ملک به متقاضیان پرداخت می‌شود و باز پرداخت آن حداکثر ۱۰ ساله خواهد بود.

قیمت خانه در ترکیه

قیمت ها برای خرید خانه در استانبول، با یکدیگر متفاوت است. در شهر های توریستی تر مانند استانبول، ازمیر و آنتالیا، قیمت ملک، کمی بیشتر است. میانگین قیمت ملک در استانبول، برای هر متر مربع 3750 لیر است. قیمت هر متر مربع آپارتمان در گران‌ترین منطقه ترکیه در حدود 15000 لیر است اما در بعضی مناطق با کمتر از 3750 لیر نیز می‌توان خانه ای خریداری کرد.

استانبول، شهر بزرگی است. چون دریای مرمره در جنوب و تنگه به سفر در وسط استانبول قرار دارند و منطقه های آن در دو بخش آسیایی و اروپایی واقع شده اند، امتیازات خاصی به این شهر بخشیده است و باعث شده که در قیمت ملک در ترکیه ، تاثیر بسزایی بگذارد.

دیگر مقالات سایت ما:

تحصیل پزشکی در ترکیه

 

شرایط اقامت در ترکیه

 

در زمان خرید خانه در استانبول به چه مواردی باید توجه داشت؟

خرید ملک در ترکیه علاوه بر دقت های معمولی، باید با آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر صورت بگیرد. حتما باید با یک وکیل یا مشاور حقوقی که به قوانین ترکیه اشراف کامل دارد، هماهنگ و مشورت کنید. قوانین مربوط به املاک، توسط خارجیان بسیاری، مورد باز بینی قرار گرفته و مدام تغییر می یابند.
مورد بعدی، در خصوص محدودیت های خرید خانه در استانبول است. باید دقت کنید که بیش از سی هکتار ملک در ترکیه را نمی توانید قانونا مورد خرید و فروش قرار دهید. همچنین برخی مناطق هستند که ممنوعیت خرید و فروش ملک برای خارجیان در آنجا اعمال می شود. در صورت پرداخت هرگونه وجه، ابتدا سعی کنید، وجه را از طریق سیستم بانکی پرداخت کنید و اگر به دلیل مشکلاتی، نتوانستید این کار را انجام دهید، حتما رسید کتبی از شخص دریافت کننده مبلغ بگیرید و سپس سعی کنید، همزمان با پرداخت نقدی وجه، ملک را در اداره ثبت املاک (تاپو) به نام خود انتقال دهید. نکته دیگر این است که دقت کنید، وجه را به مالک ملک تحویل دهید، نه به دلال و بنگاهی و واسطه ها.

قبل از پرداخت وجه، با راهنمایی مشاور از عدم وجود هرگونه بدهی ملک (اعم از بدهی های مالیاتی یا قبوض برق و گاز و آب….) اطمینان حاصل نمایید. همچنین در قسمت توضیحات سند رسمی ملک، دقت کنید که ملک در رهن بانک یا شخص دیگری نباشد.

تا حد امکان، با راهنمایی مشاوران، ملک خریداری شده را از نزدیک رویت کنید و با مشخصات سند تاپو انطباق دهید و پیگیر این باشید که مشکلات شهرداری نداشته باشد، تا به مشکل برنخورید .

 رعایت همه موارد فوق از عهده شخص عادی خریدار خارج است و حد الامکان باید توسط وکیل یا مشاور حقوقی معتبر انجام می گیرد.

موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار با ارائه دهنده انواع خدمات اقامتی و مهاجرتی (کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، ثبت شرکت، ...،)  آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران و وکلای ما تماس حاصل فرمایید.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 47 سه شنبه 13 اسفند 1398 نظرات (0)

مشاوره اولیه

در مرحله ی اول باید بدانید که هدفتان از مسافرت برای چه می باشد و بدانید که پتانسیل شما از نظر شغلی ،گردش مالی ،سابقه سفر ،تملک و غیره به چه صورت می باشد ما در این مرحله شما را با وکیل بین المللی خود در موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار واقع در شرق تهران را پیشنهاد میکنیم.

 

 

گرفتن وقت سفارت

بعد از بررسی های لازم توسط مشاورین ما بهترین کشورها باتوجه به هدفی که دارید به شما پیشنهاد می شود و با هماهنگی سفارت، زمان مراجعه به سفارت به شما اطلاع داده می شود.

 

 

تکمیل مدارک و مشاوره

مدارک شما توسط مشاورین تکمیل می شود و با توجه به نوع مصاحبه در سفارت راهنمایی می شوید.

 

 

پیگیری مصاحبه و اخذ ویزا

بعد از مصاحبه وضعیت ویزای شما توسط وکیل بین المللی در شرق تهران پیگیری می شود و زمان دقیق اخذ ویزا به شما اعلام می گردد.

متقاضیان عزیز جهت پیگیری و سهولت در انجام اخذ ویزا می توانند با وکلای بین المللی شرکت مهاجرتی در شرق تهرات (تهرانپارس) در ارتباط باشند جهت مشاوره پس با ما همراه باشید:

موارد تاثیرگذار در گرفتن ویزا:

وضعیت تملک: یکی از مراحل و نحوه گرفتن ویزا داشتن املاک با ارزش می باشد که احتمال برگشت شما به کشور را بالا میبرد و تاثیر بسزایی دارد.

گردش حساب: پرینت حساب بانکی، وضعیت تجاری و مانده حساب شما را در داخل کشور نشان می دهد و جزو تاثیرگذارترین مدارک در صدور ویزای شما می باشد

تاریخچه سفر: یکی از نکاتی که بسیار مهم می باشد این است ،مهرهای پاسپورت شما که به کجاها سفر کرده اید برای صدور ویزای جدید بسیار اهمیت دارد.

بیمه تأمین اجتماعی: نداشتن سابقه بیمه تاثیری برای صدور ویزای شما ندارد اما سابقه ی کاری شمارا اثبات می کند.

شغل: داشتن موقعیت شغلی تأثیر بسیار زیادی بر نحوه صدور ویزای شما دارد و جزو موارد تعیین کننده می باشد.

موارد خاص: با توجه به انواع ویزاها و قوانین کشورها موارد خاص هر ویزا هم وجود دارد که وکلای ما با توجه به شرایط، شما متقاضیان عزیز را راهنمایی خواهند کرد.

 

بایدها و نبایدها در نحوه گرفتن ویزا

 

  • هدف سفر خود را مشخص کنید

 

  • صادق باشید

 

  • بهتر است متأهل باشید

 

  • محل اقامت خود را مشخص کنید (برای اخذ ویزا باید محل اقامت شما در کشور مورد نظر مشخص باشد)

 

  • حتما انگشت نگاری شوید

 

  • بلیط رزرو کنید

 

  • از ویزا استفاده کنید

 

  • داشتن ملک الزامی نیست

 

  • نسبت به سن بی تفاوت نباشید

 

  • سفارت ضمانت نمی‌گیرد

 

  • گول نخورید( گرفتن ویزا بدان معنا نیست که شما از کشور خارج می شوید بلکه بدان معنا است که شما بتوانید وارد یک کشور شوید پس در گرفتن ویزا اصول آن را رعایت کنید تا در حین سفر به مشکل نخورید )

 

  • مشورت کنید (با توجه به پیچیدگی که گرفتن ویزا دارد بهتر است اطلاعات خود را بالا برده یا با مشاورین ما به صورت رایگان در ارتباط باشید)

مراحل و نحوه گرفتن ویزا

مراحل و نحوه گرفتن ویزا برای کشورهای مختلف متفاوت می باشد و این بستگی به این دارد که پاسپورت شما در چه کشوری صادر شده است لازم به ذکر است که بعضی از کشورها نیازی به ویزا ندارند.همچنین بعضی از کشورها هیچ محدودیتی برای اشخاص خارجی قائل نمی شوند و نحوه گرفتن ویزا برای این کشورها برای شما راحت می باشد.

ایرانیان می توانند بدون وبزا به 38 کشور دنیا سفر کنند و برای سفر به الباقی کشورها باید ویزا بگیرند و باید مراحل گرفتن ویزا را به صورت قانونی طی کنید و ما به شما وکلای بین المللی شرق تهران را پیشنهاد میکنیم. گرفتن ویزا برای کشورهای مقصد شرایط خاصی وجود دارد.شما می توانید با گرفتن ویزای شینگن به تمام کشورهای حوضه شینگن در اروپا سفر کنید و محدودیتی وجود ندارد اما برای ورود به کشور انگلستان شما نمی توانید از ویزای شینگن استفاده کنید شما می توانید برای ورود به انگلستان با ما در ارتباط باشید تا به صورت رایگان از مشاوره های کارشناسان ما استفاده کنید.

اولین قدم برای گرفتن ویزا چیست؟

همانطور که می دانید برای گرفتن ویزا و خروج از کشور اول از هر چیز نیاز به پاسپورت یا اینکه گذرنامه دارید،اگر گذرنامه ندارید باید برای گرفتن گذرنامه باید مراحل اداری آن را بگذرانید و پس از آن دریافا گذرنانه (پاسپورت) بین 30 الی 45 روز زمان می برد که به دست شما برسد،معمولا اعتبار گذرنامه ها 5 ساله می باشد ویا اگر پاسپورت دارید باید حواستان باشد بعد از گذشت تاریخ اعتبار آن را تمدید کنید.

یکی از امور مهم برای گرفتن ویزا باید گذرنامه ای با بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشید زیرا بعضی از کشورها براب ارائه ویزا به متقاضیان به مدت اعتبار بیش از 6 ماه برای گذرنامه در نظر می گیرند.مثال:کشوری همچون فیلیپین به گذرنامه ای کمتر از 9 ماه اعتبار ویزا نمی دهد.

پس لازم به ذکر است که جهت اخذ ویزا باید اعتبار گذرنامه شما بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد در غیر این صورت نمی توانید شرایط اخذ ویزا را داشته باشید، همچنین این امر برای کشورهایی که نیازی به ویزا ندارند هم صدق می کند یعنی اگر پاسپورتشان کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد نمیتوانید وارد کشور مقصد شوید.

بدانید که تمدید گذرنامه یک الی دو ماه زمان می برد و این امکان برای اشخاصی که زمان کمی دارند وجود دارد که بتوانند به مدت یک هفته پاسپورت خود را به صورت شخصی از اداره گذرنامه بگیرند.

چه کاری برای گرفتن ویزا باید کرد:

مراحل و نحوه گرفتن ویزا با توجه به نوع درخواست و کشوری که برای آن اقدام می‌کنید متفاوت است البته می‌توان گفت تمامی کشورها برای صدور ویزا به مدارک مشخصی نیاز خواهند داشت.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کشورهای مختلف:

  • پاسپورت یا گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  •  مدارک شناسایی که هویت فرد را مشخص می‌کنند.
  •  مدارک مالی مبنی بر توان مالی افراد، صورت‌حساب بانک و …
  •  عکسی واضح و جدید از فرد متقاضی

اینها مدارکی می باشند جهت اخذ ویزای کشورهای مختلف. اگر ویزای تحصیلی یا ویزای کار میخواهید باید مدارک موردنیاز با توجه به مقاصدی که دارید را به سفارت مربوطه ارائه کنید.

به عوان مثال برای ویزای تحصیلی نیاز به مدارکی دارید مبنی بر پذیرش فرد در دانشگاه یا مدرسه مشخصی در آن کشور را دارد و همچنین ویزای هایی وجود دارد همچون ویزا برای دیدار بستگان یا خانواده و ویزای تجاری و کاری که باید مدارک مربوط به خورد را ارائه دهید. و اما در بین این ویزاها ویزای توریستی تنها ویزایی است که ساده ترین شرایط اخذ ویزا را دارد.

 

انواع ویزا و شرایط اخذ ویزاهای مختلف

ویزاهایی که از طرف کشورهای مختلف صادر می‌شوند بنا بر تقاضا و دلایل افراد برای ورود به آن کشور می‌توانند متفاوت باشند. ویزاها می‌توانند برای یک بار ورود یا چند بار ورود برای زمان مشخصی صادر شوند. افراد باید توجه داشته باشند که اگر ویزای آن‌ها برای یک بار ورود و مدت زمان شش ماه صادر شده است، می‌توانند در طول شش ماهی که از شروع تاریخ ویزا می‌گذرد تنها برای یک بار وارد خاک آن کشور شوند.

 انواع ویزا شامل موارد زیر می باشد:

  • ویزای توریستی یا ویزای گردشگری
  • ویزای دانشجویی یا ویزای تحصیلی
  • ویزای دیدار با نزدیکان و بستگان
  • ویزای کاری
  • ویزای تجاری و بازرگانی

منبع: mohajerya.company

naderi بازدید : 42 سه شنبه 13 اسفند 1398 نظرات (0)

ترکیه به عنوان یک کشور اروپایی ـ آسیایی، همواره عنوان یکی از بهترین گزینه های مهاجرت برای مردم خاورمیانه بوده است. می توان گفت یکی ازمواردی که مردم را برای خرید ملک در ترکیه جذب می کند، آب و هوای مطلوب و مناظر دیدنی و فرهنگ نزدیک ماست. کشور ترکیه، امکان دریافت ویزا و اقامت آسان و در کنار آن، کار در ترکیه را به عنوان یکی از مقاصد جدید برای مهاجرت ایرانیان تبدیل کرده است.
روش های زیادی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد. یکی از آن ها، از طریق سرمایه گذاری و اخذ اقامت از طریق خرید ملک است که ما قصد داریم در این مقاله شما را با قیمت ملک در ترکیه و شرایط آن آشنا کنیم.

 قیمت ملک در ترکیه بر اساس منطقه

در برخی از شهر های ترکیه، مانند استانبول و آلانیا، سرمایه گذاری در پروژه های ساختمانی، بسیار زیاد صورت گرفته است که با سرعت  چشمگیری پیش میروند و موجب رشد منطقه شده اند و میتوان گفت چهره شهر را به صورت کلی تغییر داده اند. یکی از دلایل قوی موفق بودن ساخت و ساز در ترکیه، ارزان بودن آن می باشد. به عنوان مثال، قیمت ملک در ترکیه، نسبت به ایران بسیار ارزان تر است. اگر قصد خرید خانه در ترکیه را دارید، با قیمت بسیار مناسب خواهید توانست در استانبول ، آلانیا و آنتالیا، آپارتمان مورد نظر خود را خریداری کنید که قیمت آن در مقایسه با موارد مشابه با ایران بسیار ارزان تر خواهد بود. یکی دیگر از دلایل موفق بودن سرمایه گذاری در بخش ساخت و ساز ترکیه، بحث اقامت ترکیه می باشد. علاقمندان به اجاره ملک در ترکیه، با داشتن اجاره نامه رسمی از صاحبخانه و همینطور علاقمندان به خرید ملک در ترکیه با داشتن سند یا تاپو به نام خودشان قادر خواهند بود از مزایای داشتن اقامت ترکیه استفاده کنند. برای بسیاری از مشتریان، داشتن اقامت در ترکیه اهمیت دارد و دولت ترکیه نیز از این علاقه به خوبی استفاده کرده و با دادن اقامت به علاقمندان اجاره آپارتمان در ترکیه و یا خرید آپارتمان در ترکیه، موجب رونق دادن به بخش املاک در ترکیه شده است. خرید ملک در ترکیه، با مبلغ حداقل ۲۵۰ هزار دلار آمریکایی ثابت شده، توسط وزارت شهر سازی و مسکن جمهوری ترکیه، با این شرط که ملک خریداری شده، برای مدت حداقل سه سال به فروش نرسد.

موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار متشکل از تیم وکلا و مشاوران مجرب و خبره، شما را در خرید و قیمت ملک در ترکیه و شرایط آن یاری می کند. با ما همراه باشید. 

هزینه های خرید ملک در ترکیه

برخلاف دیگر کشورها، قیمت ملک در ترکیه پایین است و اتباع از اینکه می توانند مقداری پول برای خود ذخیره کنند، شگفت زده می شوند همانند همیشه، عاقلانه است که قبل از شروع هزینه های اضافی ناشی از مراحل قانونی، هزینه های مالیات و خدمات را بدانید. موارد زیر آن چیزی است که می توانید انتظار داشته باشید.

هزینه گزارش ارزیابی

به هنگام فروش املاک به اتباع خارجی، ارائه گزارش ارزیابی با ذکر ارزش ملک قبل از نقل و انتقال سند، اجباری است. هزینه گزارش ارزیابی SPK مبلغ 1.000- 1.500 لیر است. خریداران این هزینه را مستقیما به بخش ارزیابی املاک و اداره سازمان ثبت زمین و کاداستر پرداخت خواهند نمود. زمان تکمیل گزارش ارزیابی 2 تا 3 روز به طول خواهد انجامید.
(اطلاعات بیشتر در مورد گزارش ارزیابی را در اینجا بخوانید)

هزینه های نقل و انتقال اسناد ملکی

اداره کل، ثبت زمین و کاداستر نقل و انتقال را انجام می دهد. هر دو طرف خریدار و فروشنده، باید حضور داشته باشند، مگر اینکه هر یک از دو طرف وکالتنامه ای برای امضا نهایی داده باشند.

3 درصد از ارزش اعلام شده ملک، به عنوان مالیات نقل و انتقال به دفتر اسناد، پرداخت می شود. خریدار مبلغ مالیات را به بطور معمول پرداخت می کند. چندین مورد هزینه و مالیات به ارزش تقریبی 2500 لیر ترکیه به شرح زیر وجود دارند:

  • ترجمه گذرنامه در دفتر اسناد رسمی (130 لیر برای هر فرد)
  •  ترجمه مدرک اثبات آدرس جهت باز کردن حساب بانکی در دفتر اسناد رسمی
  • مترجم قسم خورده
  •  وکالت (اختیاری)
  •  دریافت شماره مالیاتی
  •  عکس
  •  مالیات کاداستر
  •  مالیات درخواست سند ملک

هزینه آژانس املاک و مستغلات

هنگام خرید ملک در ترکیه، طبق قانون، آژانس های املاک و مستغلات ثبت شده و دارای مجوز، 2 درصد به علاوه هزینه خدمات مالیات بر ارزش افزوده را از خریدار و فروشنده دریافت می کنند.

هنگامی که شما در وب سایت ما املاک فروشی را بررسی می کنید، متوجه خواهید شد که در برخی از املاک هزینه آژانس (در قیمت) گنجانده شده است و در برخی دیگر، 2 درصد هزینه آژانس بطور جداگانه درخواست شده است. این کاملا به نظر فروشندگان املاک بستگی دارد. برخی از فروشندگان دارای یک لیست قیمت ملک در ترکیه هستند که شامل هزینه آژانس املاک نیز می شود. برخی از فروشندگان فقط قیمت خود را دریافت می کنند. بنابر این ما از خریداران، هزینه آژانس را تقاضا می کنیم.

مالیات ملک

مالیات املاک و مستغلات، هر ساله پرداخت می شود و در شهرداری های شهری، 0/2 درصد و در مناطق غیر شهری 0/1 درصد است. نرخ مالیات املاک تجاری 0/4 درصد در مناطق شهری و 0/2 درصد در مناطق غیر شهری است.

این مالیات، توسط دولت برای بهبود بخشیدن به تأمین آب و فاضلاب، اجرای خدمات قانونی و آتش نشانی و موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

بیمه املاک و زلزله

بیمه زلزله (DASK) در ترکیه اجباری است و بر اساس متر مربع محاسبه می شود. خطرات ناشی از آتش سوزی، انفجار، سونامی یا رانش زمين در طول و پس از زلزله، تحت پوشش بیمه های زلزله اجباری می باشند. هزینه آن بین 150 تا 250 لیر (بسته به متراژ) متغیر است.

بیمه املاک، ملک را در برابر بسیاری از خطرات مانند آتش سوزی، سرقت و برخی آسیب های آب و هوایی، حفاظت می کند. این شامل اشکال تخصصی بیمه مانند بیمه آتش سوزی، بیمه سیل، بیمه زلزله، بیمه خانه یا بیمه دیگ بخار می شود. بیمه املاک امکان باز پرداخت زیان ها به صاحب ملک برای چنین مواردی را فراهم می کند.

وصل کردن: برق و آب

هزینه آبونمان برق و آب در آنتالیا از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است.

دیگر مقالات سایت ما:

تحصیل پزشکی در ترکیه

هزینه ویزای شینگن

شرایط اقامت در ترکیه

هزینه های آبونمان برق

هزینه حق آبونمان، حدودا 150 لیر است. در صورتی که برای اولین بار، از آبونمان خود استفاده کنید، هزینه 150 لیر اضافه برای کنتور برق را نیز پرداخت می کنید. مبلغ اضافی سپرده که در هر آبونمان باید پرداخت شود، 241 لیر است. هزینه انتقال به میزان مقدار سپرده و مبلغ اضافی DASK است. اگر زمان DASK منقضی شده باشد.

هزینه های آبونمان آب

هزینه حق آبونمان، حدودا 585 لیر است. مبلغ اضافی سپرده که در هر آبونمان باید پرداخت شود 60 لیر است. هزینه انتقال به میزان مقدار سپرده و مبلغ اضافی DASK است، اگر زمان DASK منقضی شده باشد.

 موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار می تواند به شما دوستان عزیز که علاقه مند به خرید ملک در ترکیه هستید، مشاوره رایگان بدهد و شما دوستان و همراهان همیشگی در این امر را همراهی کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قیمت ملک در ترکیه و شرایط خرید ملک در ترکیه، با ما تماس حاصل فرمایید.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 33 سه شنبه 13 اسفند 1398 نظرات (0)

مهاجرت به آلمان و شرایط اقامت در آن در سال های اخیر، افراد زیادی از هموطنان برای داشتن زندگی بهتر، پیشرفت شغلی، در آمدی بیشتر و ساختن زندگی جدید، به مهاجرت به کشور های مختلف، رو آورده اند و تعداد بسیاری، مقصد خود را اروپا انتخاب می کنند. کشور آلمان هم یکی از مقصد های مورد علاقه ایرانیان به حساب می آید. یکی از دلایل مهم که مردم، مهاجرت به آلمان را برمی گزینند، قطعا بخاطر بازار کار آلمان است که به عنوان قطب صنعتی و اقتصادی اروپا و جهان محسوب می شود. علاوه بر آن، وجود امکانات آموزشی و رفاهی، نیز از دیگر نکاتی است که باعث شده مهاجرین بسیاری از کشورها، جذب این کشور شوند.

واجد شرایط بودن مهاجرت به آلمان

  • ثبات مالی
  • بیمه درمانی
  • دارای حداقل اساسی در آلمان

موارد فوق، معیاری برای واجد شرایط بودن افرادی است که قصد مهاجرت به آلمان را دارند. ما در ادامه به توضیح موارد ذکر شده می پردازیم تا مهاجرت به آلمان و شرایط اقامت در آن را برای شما بیان کنیم پس با ما همراه باشید.

مهاجرت به آلمان، نیاز به یک موقعیت مالی دارد که متقاضیان باید آن را انجام دهند و باید خودشان را ثابت کنند که توانایی سرمایه گذاری در آلمان را دارند. حتی اگر شما مهاجرت کاری را انتخاب نمایید، باید در ابتدا، خودتان یک بودجه مالی داشته باشید تا بتوانید هزینه هایتان را بپردازید.

شما قادر نخواهید بود، بدون داشتن پوشش بیمه درمانی معتبر، به آلمان مهاجرت کنید. راه پیشنهادی این است که بیمه درمانی آلمانی داشته باشید. تا زمانی نمی توانید مطمئن شوید که مقامات آلمانی، بیمه درمانی خارجی را قبول می کنند یا خیر.

برای مهاجرت به آلمان، ابتدا شما نیاز خواهید داشت، زبان آلمانی را بدانید. چارچوب مشترک اروپا، برای مرجع زبان ها، دارای سه مهارت الف، ب، پ ( a,b,c ) است. هر کدام از این ها، دارای دو بخش است. بنابر این مهارت زبان، به دو دسته  الف 1 و الف 2 یا سطح ابتدایی، ب 1و ب 2 یا سطح کار آموز در زبان و پ 1 و پ 2 یا سطح پیشرفته در مهارت های زبان تقسیم می شود.

برای این که اجازه داشته باشید، به آلمان مهاجرت کنید، شما نیاز خواهید داشت که در امتحان ورودی شرکت کنید و آن را قبول شوید و نمره الف 1 یا ب 1 را از آن کسب کنید. اگر شما می خواهید که اقامت دائم بگیرید، شما نیاز به نمره بالاتر دارید، یعنی پ 1 یا پ 2.

مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای آلمان

شهروندان این کشور، نیاز دارند که قبل از ورود به آلمان، درخواست بدهند و ویزا بگیرند. تمام اتباع دیگر، به ویزا، برای ورود به آلمان نیاز ندارند. آنها ممکن است برای اجازه اقامت درخواست کنند، آن هم بعد از ورود به آلمان بدون ویزا.

انواع ویزای آلمان

  •   ویزای گردشگری یا بازدید کنندگی
  •  ویزای کسب و کار
  •  ویزای تحصیل در آلمان
  •  ویزای جستجوی کار
  •  ویزای کاری یا شغلی
  •  ویزای دانشمند مهمان
  • ویزای آموزشی یا کارآموزی

 

مهاجرت به آلمان از روش نیروی متخصص

در این روش، متقاضی، می تواند با داشتن یک پیشنهاد کار، در زمینه تخصص مورد نظر خود و یا حرفه های مورد نظر کشور آلمان، اقامت موقت آلمان را دریافت کرده و بعد از 3 سال اقامت، اقامت دائم آلمان را دریافت کند.

 

شرایط متقاضی

باید در حرفه مورد نظر متقاضی در آلمان، کمبود نیروی کار حرفه ای واجد شرایط باشد.

متقاضی، باید یک پیشنهاد کار داشته باشد.

مدرک تحصیلی شما باید معادل با یک مدرک آلمانی تشخیص داده شود. شما باید قبل از مهاجرت به آلمان، درخواست تعیین هم ارزی مدرکتان را بدهید.

سن شما حدودا باید بین 27 تا 38 سال باشد.

شما باید آمادگی لازم برای یادگیری زبان آلمانی، درحد جنرال را داشته باشید.

 

مزایای این روش

  • حضور در کشور آلمان، به عنوان محبوب ترین کشور از نظر مهاجران
  • اشتغال در حیطه تخصصی، به محض ورود به آلمان
  •  قابلیت تبدیل این ویزا به اقامت دائم
  •  عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • کوتاهی پروسه

 

مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت برای هنرمندان و ورزشکاران

روش های متعددی جهت اخذ اقامت آلمان، اروپا و مهاجرت به اروپا وجود دارد، از میان این روش ها، روش اخذ اقامت اروپا، برای هنرمندان و ورزشکاران، حالت خاصی از برنامه مهاجرتی اروپا به شمار می رود که شامل حال هنرمندان برجسته که مهارت و سابقه هنری ویژه ای دارند و همچنین ورزشکاران برجسته تیم های لیگ و ورزشکاران به نام میتوانند از برنامه اقامت اروپا و مهاجرت به آلمان استفاده کنند.

شما باید از طریق فعالیت های ورزشکاری یا هنرمندی در کشور و بصورت حرفه ای در آمد کسب کرده باشید، در ضمن داشتن رتبه های بالای ورزشی و هنرمندی داشته باشید. ورزش به عنوان حرفه اصلی متقاضی باید در نظر گرفته شود و در واقع در آمد وی باید از طریق قرارداد رسمی و اسپانسر انجام شود و گواهی های مربوطه، شامل پرداخت بیمه و مالیات نیز در زمره مدارک لحاظ می شود.

وکلا و مشاوران موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار ، شما را در امر مهاجرت به آلمان و زمینه های تحصیل پزشکی در آلمان ،  تحصیل پزشکی در کانادا ، اقامت آلمان ، شرایط تحصیل در آلمان ، مهاجرت سرمایه گذاری ،... یاری می کنند. با ما مناسب ترین روش ها را با توجه به واقعیت های زندگی و شرایط اعلام شده، طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ مهاجرت به این کشور، تا ۵ سال و رسیدن به شرایط اقامت دائم، دچار مشکل نشوید و در واقع روشی قانونی را به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما، برای اخذ اقامت دائم آلمان، مطابقت دارد.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 25 دوشنبه 12 اسفند 1398 نظرات (0)

مهاجرت به ترکیه و شرایط آن

در این مقاله، قصد داریم مهاجرت به ترکیه و تمامی راه ها و شرایط ممکن، برای انجام این کار را با هم بررسی نماییم، امیدواریم که از خواندن آن بهره و لذت کافی را ببرید.

کشور ترکیه، کشوری اوراسیایی در منطقه خاورمیانه می باشد که از لحاظ موقعیت های اقتصادی، تجاری و جغرافیایی، منطقه خوب و حساسی بوده و در جهان از شهرت و اعتبار بالایی برخوردار است. مهاجرت به کشور ترکیه، از طرق مختلفی انجام می گیرد که از میان آن ها می توان مهاجرت از طریق تحصیل به ترکیه و اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه، کار و تجارت، خرید ملک در ترکیه، سرمایه گذاری، پناهندگی و … را نام برد ‌که در ادامه مطلب، هر یک را به اختصار بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

راه های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به کشور ترکیه، راه و روش های فراوانی دارد که در این قسمت به بررسی چند مورد از آن ها می‌پردازیم.

مهاجرت از طریق اخذ مجوز اقامت کوتاه مدت در ترکیه

این مجوز عموما به منظور فعالیت هایی نظیر تحصیل، کار و مقاصد گردشگری صادر می شود و اعتبار آن به مدت یک سال است و باید سالانه تمدید شود که پس از چند سال تمدید می تواند به اقامت دائم تبدیل شود.

مهاجرت از طریق اخذ مجوز اقامت دائم در ترکیه

مشروط بر عواملی چون اقامت در ترکیه به مدت حداقل ۸ سال و یا ۵ سال پیاپی و پیوسته، نداشتن سو پیشینه در ۳ سال گذشته، تمکن مالی و توانایی اداره خرج و مخارج زندگی خود و خانواده و عدم دریافت کمک های اجتماعی در ۳ سال گذشته، پایبند بودن به قوانین و مقررات ترکیه و عدم تهدید امنیت عمومی می باشد.

مهاجرت از طریق تولد

نظام حقوقی ترکیه شباهت های زیادی به نظام حقوقی کشور های اروپایی، اعم از سوئیس، آلمان، فرانسه و ایتالیا دارد. به این صورت که تابعیت کشور ترکیه نیز از اصل خون پیروی می کند و در صورتی که پدر یا مادر کودک ترکیه ای باشند، می توانند فرزند خود را نیز تبعه ترکیه کنند.

مهاجرت از طریق کار

به این صورت که مثلا یک شرکت ترکیه ای، به شما پیشنهاد کار دهد و شما باید تخصص ویژه ای داشته باشید. در صورت اخذ اقامت کاری در ترکیه، پس از چند سال، می توانید اقامت دائم گرفته و تابعیت ترکیه را اخذ نمایید. پس یکی از راه های اخذ اقامت کاری در ترکیه، ثبت شرکت است.
مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری، خرید آپارتمان در ترکیه، مهاجرت از طریق ازدواج با فردی که شهروند ترکیه یا مقیم دائم این کشور است، یا مهاجرت از طریق تحصیل و گرفتن پذیرش از بهترین دانشگاه های آنکارا و استانبول، همه و همه از راه های مهاجرت به ترکیه هستند که مزایای فراوانی در پی دارد. از میان این مزایا می توان به هزینه های پایین زندگی در ترکیه، سهولت کاریابی در استانبول، حقوق و دستمزد های بالا، افتتاح حساب بین المللی و تجارت آزاد با دنیا، بازار خوب، مالیات پایین و قیمت بسیار پایین ملک و خرید آپارتمان در ترکیه اشاره کرد.

امروزه در شهرهای معروف ترکیه مانند استانبول، آنتالیا و ازمیر، پروژه های کلان ساخت و ساز و مجتمع های بزرگ تجاری و هتل های لوکس ۵ ستاره، در حال اجراست که به سرعت در حال رشد و توسعه بوده و بدون شک می توان گفت بزرگترین دلیل این پیشرفت و توسعه، پایین بودن قیمت ملک در ترکیه می باشد که موجب شده است، بسیاری از اتباع خارجی نیز پس از آگاهی از این شرایط به سرمایه گذاری در این زمینه اقدام نمایند و دلیل دیگر موفقیت می تواند موضوع اقامت در ترکیه باشد، چرا که دارندگان ملک و حتی اجاره کردن آن در ترکیه یکی از روش های اخذ اقامت در ترکیه شمرده می شود.

اقتصاد ترکیه

شاید مهم ترین مسئله برای افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند، شرایط اقتصادی حاکم در این کشور باشد، چرا که اقتصاد از مهم ترین عوامل سنجش سطح پیشرفت و توسعه یک کشور بوده و در تصمیم گیری افراد، برای مهاجرت بسیار تاثیرگذار است. فردی که به کشور دیگری مهاجرت می کند، حتما باید از شرایط اقتصادی حاکم و هزینه های زندگی در آن، اطلاعات کافی و کاملی داشته باشد. در سال ۲۰۱۱، ترکیه توسط صندوق بین المللی پول، به عنوان بازار در حال ظهور معرفی شد و سازمان سیا، این کشور را جزو کشور های توسعه یافته معرفی کرد. در سال های اخیر ترکیه، در زمینه کشاورزی، مد و لباس، نساجی و حمل و نقل، پیشرفت های چشمگیری داشته است و می توان زمینه های اصلی اقتصاد ترکیه را در بخش های صنعت پارچه و لباس، کشاورزی، کشتی سازی، صنایع فولاد آهن، ساخت و ساز و گردشگری و توریستی جستجو کرد. البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که ترکیه دارای منابع عظیم طبیعی نفت، گاز و انرژی زمین گرمایی نیز می باشد و در حالت کلی می شود گفت کشور ثروتمندی است، اما این ثروت بیشتر در مناطق غرب و شمال غربی ترکیه متمرکز شده و مناطق شرق و جنوب شرقی، ناحیه فقیر نشین محسوب می شوند و نرخ بیکاری نیز در این مناطق بالاست.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های شرایط اقامت در ترکیه ، قیمت خانه در ترکیه ، اجاره خانه در استانبول ، تحصیل در روسیه ، تحصیل در آلمان ، ویزا ،… مشاوران موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار تماس حاصل فرمایید. مشاوران و وکلای ما، آماده پاسخگویی و مشاوره شما عزیزان می باشد.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 51 دوشنبه 12 اسفند 1398 نظرات (0)

در چند سال اخیر، رشد و پیشرفت چشمگیر اقتصاد ترکیه، باعث شده است که گردشگران خارجی، نه تنها جهت اقامت توریستی، بلکه نسبت به اقامت دائم، از طریق خرید آپارتمان در ترکیه و سرمایه گذاری در بخش ساخت و ساز این کشور اقدام نمایند. هتل های ۵ ستاره و مجتمع های مسکونی و تجاری بسیار لوکسی، در پی سرمایه گذاری گردشگران خارجی، در شهرهای پر زرق و برق و محبوب ترکیه، نظیر استانبول، آنتالیا و ازمیر، احداث شده است که به جرأت می توان گفت، چند مورد از زیبا ترین و لوکس ترین هتل های دنیا که تفاوت هتل ۴ ستاره با ۵ ستاره را به وضوح و روشنی برای گردشگران از اقصی نقاط جهان ثابت می کنند، در استانبول واقع هستند.

جالب است بدانید بسیاری از اتباع خارجی، از طریق خرید آپارتمان در ترکیه یا اجاره ملک در این کشور، موفق به اخذ اقامت در ترکیه شده اند و اکنون در ترکیه زندگی می کنند. ترکیه سالهاست که به یکی از مقاصد تجاری و گردشگری مورد علاقه ایرانیان نیز تبدیل شده است و همه ساله تعداد بسیار زیادی از مردم کشورمان جهت گردش و گذران تعطیلات خود و یا برای کار و سرمایه گذاری به شهرهای بی نظیر و زیبای ترکیه سفر می کنند و از آنجایی که قیمت ملک در ترکیه بسیار ارزانتر از ایران است، بسیاری از افراد، خرید آپارتمان در ترکیه با قیمت مناسب در شهرهای لوکس و زیبایی چون استانبول، آلانیا و آنتالیا را به خرید موارد مشابه در ایران، با قیمتی بسیار بالاتر ترجیح می دهند و حتی از این طریق به اخذ اقامت در ترکیه اقدام کرده و برای زندگی به این کشور مهاجرت می کنند. نه تنها ایرانیان بلکه مردم کشور های دیگر، حتی کشور های اروپایی، نیز در چند سال اخیر به دلیل نجومی بودن نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا، به فکر مهاجرت به ترکیه و سرمایه گذاری در این کشور افتاده اند.

موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار، متشکل از تیم وکلا و مشاورین متخصص و با تجربه، آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد. با ما همراه باشید.

دیگر مقالات سایت ما:

ویزای شینگن تضمینی

سرمایه گذاری در بخش ساخت و ساز ترکیه

امروزه در برخی از شهر های معروف ترکیه، مانند استانبول و آنتالیا، سرمایه گذاری های کلانی، در پروژه های ساختمانی و مجتمع های بزرگ تجاری و هتل های لوکس صورت گرفته است که به سرعت در حال رشد و پیشرفت بوده و به طور کلی چهره شهر ها را عوض کرده اند و بدون شک عمده دلیل موفقیت در بخش ساخت و ساز، ارزان بودن ملک در ترکیه می باشد که سبب شده است، بسیاری از گردشگران خارجی، پس از اطلاع از این وضعیت، به سرمایه گذاری در این زمینه ترغیب شوند. می توان دلیل دیگر موفق بودن سرمایه گذاری در بخش خرید ملک و ساخت و ساز ترکیه را بحث اقامت در ترکیه دانست، چرا که برای دارندگان اجاره نامه رسمی از صاحبخانه و یا در صورت خرید ملک، داشتن سند ملک به نام خود شخص، می تواند دلیلی بر استفاده از مزایای اخذ اقامت در ترکیه باشد. دولت ترکیه نیز از این علاقه مشتریان، به نفع کشور خود استفاده کرده و با دادن اقامت به افرادی که به اجاره یا خرید آپارتمان در ترکیه اقدام نموده اند، موجب رونق و پیشرفت روز افزون بخش املاک و ساخت و ساز در کشور خود شده است. دقت داشته باشید که اجاره ملک در ترکیه، می تواند هم به قصد اقامت توریستی و هم برای اقامت بلند مدت باشد، فقط کافیست املاک اجاره شده، مجوزی جهت اجاره داده شدن داشته باشند‌. ملک های مناسب، برای اجاره کوتاه مدت، نیز حتما باید مجوز اجاره، برای توریست ها را دارا باشند و در نهایت اجاره  سالیانه یک ملک، نیازمند داشتن اجاره نامه معتبر و محضری می باشد.

 

قیمت خرید آپارتمان در ترکیه

شاید باور کردنی نباشد، اما باید بگوییم قیمت گران ترین آپارتمان ها و خانه های استانبول که بزرگترین و پیشرفته ترین شهر ترکیه نیز هست، در حد مناطق متوسط تهران و کلانشهر های مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز هستند! استانبول با جمعیتی غالب بر ۱۴ میلیون و در واقع ۱/۵ برابر جمعیت کلانشهر تهران، امروزه به دلیل مقاصد گردشگری، توریستی و بازرگانی به یکی از شهر های لوکس و گران دنیا تبدیل شده است و در لیست Global property Guide رتبه ی ۳۹ از ۹۴ شهر دنیا را به خود اختصاص داده است. اما با این وجود هنوز هم قیمت خرید ملک در استانبول، پایین تر از تهران است، به طور مثال در گران ترین منطقه استانبول که بشیکتاش نامیده می شود، قیمت هر متر مربع آپارتمان حدود ۸۱۳۷ لیر، تقریبا ۱۳ میلیون تومان است، در حالی که در محله های بالا شهر تهران مانند محله ایران زمین در شهرک غرب، قیمت هر متر آپارتمان چیزی حدود ۳۰-۲۰ میلیون تومان می باشد. شاید بزرگ ترین دلیل گرانی ملک در ایران، اوضاع اقتصادی کشور و هجوم مردم برای خرید ملک، طلا و دلار باشد که دلالان خرید و فروش ملک نیز از این موقعیت سو استفاده کرده و قیمت ها را هر روز بالاتر می برند، بنا به آنچه گفته شد، سرمایه گذاری در ترکیه با خرید ملک و آپارتمان، می تواند بسیار به صرفه تر از معادل آن در ایران باشد.

امیدواریم خواندن این مقاله برای افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه و خرید آپارتمان در ترکیه را دارند، مفید واقع شده باشد.

در صورت تمایل به اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه خرید ملک در ترکیه، با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. وکلا و مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار آماده پاسخگویی و همراهی شما عزیزان در این زمینه می باشند.

منبع:mohajeryar.company

naderi بازدید : 24 دوشنبه 12 اسفند 1398 نظرات (0)

اقامت در ترکیه، رویایی است که امروزه ذهن بسیاری از ایرانیان را به خود مشغول کرده است؛ اما چرا؟ اقامت ترکیه، مزایایی دارد که می توان با اخذ آن، از یک سری مزایای عالی و پیشرفته برخوردار شد، به عنوان مثال، حق باز کردن حساب بانکی در بانک های بین المللی، تجارت آزاد و بی دغدغه با دنیا، زندگی راحت و مرفه در یک کشور برتر از نظر اقتصادی در جهان، دریافت وام با سود کمتر از ۵ درصد جهت خرید آپارتمان در ترکیه، تحصیل در بهترین دانشگاه های استانبول و آنکارا با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت، امکان راه اندازی بیزینس در ترکیه، سهولت در اخذ ویزای کشور های اروپایی و آمریکا و ... همه و همه مزایایی هستند که می توانید با گرفتن اقامت ترکیه از آنها بهره ببرید و یک زندگی آرام و امن را در کشوری زیبا و پردرآمد تجربه نمایید.

موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار، آماده ارائه انواع خدمات مهاجرتی و اقامتی، در خدمت شما عزیزان می باشد. با ما همراه باشید.

شرایط مهاجرت به ترکیه

برای اینکه فردی بتواند مهاجرتی بی خطر، سریع، اقتصادی و کم هزینه به ترکیه داشته باشد، باید اطلاعات دقیق و کاملی از تمام شرایط حاکم در این کشور اعم از نحوه کار در ترکیه و دستمزدهای انواع مشاغل در این کشور، کاریابی در استانبول، شرایط خرید آپارتمان در ترکیه، قوانین و مقررات بانکی و مالیاتی و بسیاری اطلاعات دیگر که در صورت نا آگاهی و کم توجهی در یادگیری و فهمیدن دقیق آن ها ممکن است از وی سو استفاده شود و دلالان مبالغ بسیار هنگفتی را در ازای انجام کارهای ساده از فرد مهاجر دریافت کرده و خسارات جبران ناپذیری را بر وی تحمیل نمایند. فردی که به دنبال اقامت در ترکیه است، باید قبل از مهاجرت، از محل اقامت و منبع درآمد خود اطمینان کافی حاصل نماید و بتواند براساس درآمدی که قرار است داشته باشد، زندگی خود و سایر اعضای خانواده اش را بچرخاند. پس حتما تاکید می کنیم که قبل از گرفتن اقامت ترکیه از میزان درآمد مشاغل مختلف و هزینه های زندگی در شهرهای پرطرفدار ترکیه نظیر استانبول، آنکارا و آنتالیا، همچنین قیمت ملک در ترکیه، اطلاعات دقیق و کاملی کسب کنید.

شرایط اخذ اقامت در ترکیه

جهت اخذ اقامت ترکیه، در حالت کلی مواردی نظیر داشتن پاسپورت، گواهی سو پیشینه، تمکن مالی ۶۰۰۰ دلاری که معادل حدودا ۷۰ میلیون تومان است و همچنین خرید یا اجاره ملک در ترکیه لازم است. دقت داشته باشید که با خرید ملک در ترکیه، اقامت یک ساله به شما تعلق خواهد گرفت و هر ساله نیز قابل تمدید است و در صورت رعایت شرایط شهروندی و حضور دائمی و متوالی، به مدت ۵ سال، تمدید اقامت ۱ ساله می تواند شما را به یک شهروند ترکیه ای تبدیل کند. نکته جالب اینجاست که قوانین ترکیه، این امکان را فراهم می آورد که شما حق شهروندی دو تابعیتی یا چند تابعیتی داشته باشید که بستگی به قوانین کشور خودتان دارد. فرزندانتان نیز در صورتی که بالای ۱۸ سال داشته باشند، حتما باید به طور مستقل، جهت گرفتن اقامت ترکیه اقدام نمایند.

 

اخذ اقامت در ترکیه

 

دیگر مقالات سایت ما:

هزینه ویزای شینگن

ویزای شینگن تضمینی

 

اقامت کوتاه مدت و بلند مدت در ترکیه

اقامت کوتاه مدت در ترکیه، معمولا اقامتی است که به طول یک سال می باشد و به منظور فعالیت هایی نظیر کار، تحصیل و یا توریستی صادر می شود. از جمله روش هایی که از طریق آنها، می شود به اقامت یک ساله در ترکیه دست یافت، می توان به مواردی نظیر اقامت به جهت تحقیقات علمی، راه اندازی تجارت و بیزینس، اقامت توریستی و گردشگری، حضور در کارگاه های آموزشی و برنامه های علمی، یادگیری زبان ترکی، اقامت از طریق خرید خانه در استانبول و یا ازدواج اشاره کرد.

جهت دریافت اقامت بلندمدت و اخذ شهروندی ترکیه، لازم است که شرایط اقامت یک ساله را حفظ کنید و پس از هر سال، مجوز اقامت خود را تمدید نمایید. گرفتن اقامت دائم، معمولا پس از گذشت حداقل ۸ سال و یا ۵ سال پیاپی و به طور متوالی، اقامت کوتاه مدت در ترکیه و تمدیدهای سالانه مرتب، قابل دریافت است. از جمله عوامل موثر در اخذ اقامت دائم ترکیه، می توان مواردی نظیر عدم سو پیشینه در سه سال گذشته، داشتن درآمد کافی و تمکن مالی برای اداره مخارج خود و خانواده، پایبند بودن به قوانین و مقررات حاکم در ترکیه را نام برد.

مراحل و مدت زمان گرفتن اقامت ترکیه

اول اینکه توصیه می کنیم حتما با هماهنگی یکی از موسسه های حقوقی معتبر، کار های اخذ اقامت ترکیه را پیش ببرید، تا بعد ها دچار مشکلات و دردسر های حقوقی و قضایی مربوط به مهاجرت و اقامت نشوید. روند گرفتن اقامت ترکیه، با ارائه درخواست وقت ملاقات یا به اصطلاح راندوو و با دادن فرم درخواست اقامت، شروع می شود. به طور معمول، قرار ملاقات راندوو پس از بیست روز تا چند ماه از ارائه درخواست شما تعیین می شود و شما در زمان معین، با در دست داشتن مدارک لازم، باید به اداره ای با عنوان göçıdaresi در ترکیه، مراجعه نموده و با مسئولان مربوطه، مصاحبه نمایید و فرآیند تشکیل پرونده اقامت، برای شما آغاز می شود و پس از مدتی، در صورت موافقت با درخواست شما، کارت اقامت به آدرس منزلتان در ترکیه ارسال می گردد.

امیدواریم خواندن این مقاله برای عزیزانی که قصد مهاجرت و اخذ اقامت در ترکیه را دارند مفید و مثمر ثمر واقع شده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، درباره اقامت ترکیه و شرایط آن، با ما تماس حاصل فرمایید. وکلا و مشاورین مجرب موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار، آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.

منبع : mohajeryar.company

naderi بازدید : 16 یکشنبه 11 اسفند 1398 نظرات (0)

امروزه صنعت گردشگری، به یکی از مهم ترین و پول سازترین صنایع جهان تبدیل شده است. با اطمینان می توان گفت که هر گردشگری، از جمله ملاک هایش برای انتخاب مقصد سفر، محل اقامت و آسایش آن می باشد. هتل ها را بر اساس شماره گذاری تعداد ستاره یا الماس طبقه بندی می کنند. شاید بتوان فرق هتل دو ستاره و چهار ستاره را به راحتی متوجه شد، اما تفاوت هتل 4 ستاره و 5 ستاره نیاز به دقت به نکات ظریفی دارد که در ادامه میخواهیم این تفاوت ها را در زمینه های گوناگون برایتان توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

اتاق ها

از جمله مهم ترین شاخص های ارزیابی برای رزرو هتل برای رتبه بندی بر اساس تعداد ستاره ها، کیفیت اتاق های آن می باشد. تفاوت اتاق های هتل 4 ستاره و 5 ستاره، قطعا برای لاکچری باز ها، وسوسه کننده خواهد بود. اتاق های هتل های 4 ستاره دارای سرویس خواب با تخت خواب های مدل تخت خواب ملکه، تشک و صندلی راحتی اضافه، نور پردازی حرفه ای و مجلل و کاربردی متناسب، با ساعات مختلف شبانه روز، گل کاری دلنشین می باشد. همچنین سرویس بهداشتی آن از محصولات تمام برند بهره می برد. در مقابل، هتل های 5 ستاره دارای سرویس خواب لاکچری می باشند. همچنین دارای حمام های بزرگ با سنگ مرمر یا گرانیت، غرورهای دو تایی، کنترل الکترونیک حوله ها، صدای احاطه شده و گل های تازه، یک اتاق ایده آل را برای مسافران سخت پسند و علاقه مند به وسایل لاکچری را تدارک میبیند. در این بخش تنها به ویژگی های ساختمانی این دو دسته هتل اشاره کردیم، در صورتی که میدانیم وضعیت سرویس دهی و نظافت اتاق ها نیز حائز اهمیت است که در ادامه، آن ها را نیز بررسی خواهیم کرد.

 

دیگر مقالات سایت ما:

هزینه ویزای شینگن

شرایط اقامت در ترکیه

خدمات

از جمله شاخص های تفاوت هتل 4 ستاره و 5 ستاره، کیفیت خدمت رسانی می باشد. هتل های 4 ستاره در کنار سرویس های متعدد غذا، دسر و خوراکی های گوناگون، خدمات مراقبت از کودک و سرو غذا در استخر را نیز ارائه می دهند. در هتل های 5 ستاره، پرسنل از هیچ درخواستی از جانب مهمان متعجب نمی شوند، مهمانان این هتل ها، اغلب سلیقه های خاصی دارند و به همین دلیل در هتل های 5 ستاره، چیز های کمیاب نیز سرو می شود و اتاق شما دو مرتبه در روز بطور کامل سرویس می شود.

گرچه در هتل های چهار ستاره شاهد رفتار قابل قبولی از جانب پرسنل خواهید بود اما طبیعتا کارکنان هتل های 5 ستاره، به علت دوره های آموزشی کامل تری که گذرانده اند دارای روابط عمومی قوی تری می باشند.

امکانات رفاهی

در هتل های 4 ستاره و 5 ستاره، امکانات رفاهی گوناگونی برای هر سلیقه ای یافت می شود که حتی قبل از ورود به هتل، برای شما قابل رزرو خواهند بود. خط تلفن ثابت در نقاط مختلف اتاق، در خدمت بودن لحظه ای پرسنل و اتاق ماساژ و منظره قابل قبول، جزء حداقل انتظار مسافرین خواهد بود. اما هتل های 5 ستاره پا را فراتر گذاشته و امکاناتی نظیر اتاق حیوانات و استفاده از مکانیسم های رفاهی خاص و کمیاب با کار آمدی چشمگیر، استفاده می کنند.

موقعیت مکانی

این که یک هتل، تا چه اندازه بتواند قابلیت های خودش را به نمایش بگذارد، به مهمانانی که به آن سفر میکنند، نیز بستگی دارد. چرا که از جمله ملاک های رتبه بندی هتل ها، مهمانان مهمی است که در آن هتل پذیرایی شده اند. اگر یک هتل بخواهد میزبان مهمانان مهمی باشد قاعدتا باید در موقعیت مکانی مناسب تری بنا شود. برخی از هتل ها، در جنگل ها (هتل های جنگلی)، برخی در سواحل بنا می شوند که بعضی از این هتل های 5 ستاره، ساحلی دارای اتاق هایی تمام شیشه ای در زیر آب می باشند. موقعیت تاریخی و سیاسی نیز از جمله ملاک های پیدا کردن یک جایگاه مناسب، برای ساخت هتل پنج ستاره می باشد. (مثلا نزدیکی به سازمان ملل متحد)

قدمت تاریخی هتل

از جمله شاخص های تفاوت هتل 4 ستاره و 5 ستاره، قدمت تاریخی آنان می باشد. بعضی از هتل های پنج ستاره، دارای قدمتی بیش از صد سال نیز هستند که عموما دارای ساختمانی به شکل کاخ می باشند که اعتبار جهانی دارند.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر، در این زمینه و حتی رزرو هتل، با ما تماس حاصل فرمایید. مشاوران و وکلای موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار، آماده پاسخگویی و مشاوره شما عزیزان می باشد. با ما همراه باشید.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 22 یکشنبه 11 اسفند 1398 نظرات (0)

اتحادیه اروپا، یکی از پیشرفته ترین و متنوع ترین مناطق در جهان است. در حالی که در پایتخت برخی از کشور های اتحادیه اروپا، هجوم مردم، از داخل و خارج از این اتحادیه همچنان سال به سال ركورد می شكند و خرید ملک را با مشکل مواجه کرده است. اما زندگی ارزان تر را در شهر های دیگر می توان تجربه کرد.
شرایط اقتصادی مناسب و رفاه اجتماعی مطلوب، سبب هجوم مردم از سراسر دنیا به خصوص کشور های جهان سوم، به این اتحادیه وارد شده که همین امر افزایش قیمت ملک به خصوص در پراگ و لیسبون را سبب شده است.
ما در این مقاله به بررسی نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا می پردازیم. با ما همراه باشید.

 

قیمت گذاری توسط نرم افزارها

راهنمای خریدار خانه (Index Price House Index) ابزاری است که می تواند تغییرات در قیمت خانه های یک منطقه را در یک بازار مشخص اندازه گیری کند. این ابزارها می توانند شاخص هایی را که سبب افزایش یا کاهش قیمت املاک در یک منطقه می شود را بسنجد و با توجه به قرارداد های قبلی مشابه، قیمت جدیدی برای معامله پیشنهاد دهد.

قیمت گذاری توسط موسسات آمارگیری

 از سال 2012، یورو استات (Eurostat) به مؤسسات آماری ملی NSI در کلیه کشور های اتحادیه اروپا، نیاز پیدا کرد تا شاخص های رسمی قیمت خانه HP را در بازه های سه ماهه محاسبه کند. یورو استات (Eurostat) محاسبه HPI را با استفاده از یک روش هادیونیک توصیه می کند. اکثر NSI ها از این توصیه پیروی کرده اند، گر چه در انتخاب روش متفاوت هستند. برخی از NSI ها به جای روش های هادونیک از مدیاهای طبقه بندی شده استفاده می کنند. ما خصوصیات نظری و تجربی هر دو روش متوسط​ ​و طبقه بندی شده را ارزیابی می کنیم. نگرانی ویژه، مقایسه HPI ها در سراسر کشور ها هنگام استفاده از روش های مختلف است. مقایسه های تجربی ما از مجموعه داده های سطح خرد، برای سیدنی و توکیو استفاده می کند، که حاوی حدود 8670000 معاملات مسکن واقعی است. تمام روش های هادونیک عملکرد بهتری نسبت به مدیا های طبقه بندی شده دارند. روش های هادونیک، نتایج کاملا مشابهی را ایجاد می کند، به استثنای مواردی که در خانه های جدید توکیو اعمال می شود. این یافته نشان  می دهد که انتخاب روش هادونیک برای کشور های کوچکتر که داده های کمتری دارند، می تواند مهم باشد. همچنین، روش تجدید چاپ هیدونیک که بطور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد، هنگامی که قیمت نمونه های مرجع به طور مکرر به روز نمی شوند، غیر قابل اعتماد می شوند. به زبان ساده در روش هادونیک توجه اصلی روی معاملات مشابه گذشته می باشد. در صورتی که در روش مدیاهای طبقه بندی شده یک سری شاخص ها مانند متراژ، سال ساخت، موقعیت مکانی و.... مورد ارزیابی قرار گرفته و اکثر مواقع توسط هوش مصنوعی املاک قیمت گذاری می شوند. همانطور که اشاره کردیم، در نگاه کلی روش هادونیک به واقعیت نزدیک تر بوده و هر چه نمونه بزرگتر باشد، نتیجه معتبر تر است.

 

مقالات مرتبط :

قیمت خانه در ترکیه

اجاره خانه در استانبول

شرایط خرید آپارتمان در ترکیه

 

 

نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا

شهرهای گران اروپا کدامند؟

حال که با نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا آشنا شدیم، می خواهیم بدانیم که به طور کلی خود شهر چه تاثیری بر قیمت ملک دارد که متناسب با اهمیت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی آن شهر می باشد و روشی را توضیح می دهیم که می تواند مشخص کند، کدام شهر ها گران ترند.

در این روش، همه شاخص ها، ثابت فرض  شده و تنها نام شهر تغییر می کند. بعد به دنبال قرار داد مشابه در بین قرارداد های اخیر آن شهر می گردند. مثلا در تحقیقی که اخیرا انجام شد، شاخص های ثابت را آپارتمانی صد و بیست متری، کاملا نوساز واقع در گران ترین خیابان آن شهر قرار دادند و در بین قرارداد های انجام شده دنبال مانند آن گشتند. البته این کار را صرفا روی پایتخت ها انجام دادند که نتیجه نشان داد، لندن گران ترین شهر اروپا است و شهر های پاریس و لوکزانبورگ در رده های دوم و سوم قرار گرفتند و سوفیای باغارستان نیز ارزان ترین پایتخت اروپا لقب گرفت. گرچه به این روش، نقد هایی وارد است، اما توانسته شمایی کلی از قیمت مسکن در پایتخت های مختلف اروپا به مخاطبانش ارائه دهد. بررسی سال به سال قراردادها نشان می دهد که قیمت مسکن در رومانی و پرتقال افزایش داشته، در حالی که در کشور های اسلوونی و ایتالیا قیمت ها، کاهش پیدا کرده است.

کلام پایانی: در این نوشته سعی کردیم، تا به نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا بپردازیم و شاخص های تعیین کننده بر قیمت ملک را بیان کنیم و درباره سه روش مهم تعیین قیمت توضیح دهیم. امیدواریم که توانسته باشیم دید کلی خوبی از قیمت املاک در اروپا به شما عزیزان بدهیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه قیمت گذاری املاک در اروپا، با ما در تماس باشید. موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار، آماده پاسخگویی و مشاوره شما عزیزان می باشد.

منبع: mohajeryar.company

naderi بازدید : 22 شنبه 10 اسفند 1398 نظرات (0)

کشورهای شینگن

اگر قصد سفر به یکی از کشورهای اروپایی را دارید، بهتر است ابتدا تحقیق کنید که آیا این کشور جزو کشورهای شینگن است یا نه؟ اگر در طی تحقیق خود به این مورد دست یافتید که کشور مورد نظر شما برای سفر عضو معاهده شینگن است، باید به دنبال اخذ ویزای شینگن برای سفر خود باشید. آیا می‌دانید شینگن چیست و  کشورهای شینگن و دریافت ویزا به چه صورت می باشد ؟ برای آشنایی با کشور های شینگن با ما همراه شوید.

شینگن چیست؟

شینگن قرار دادی است که در سال 1985 بین 26 کشور اروپایی به امضا رسید. به واسطه این قرارداد، ورود شهروندان به حوزه کشورهای شینگن، آزاد شد. افرادی که ساکن و یا تبعه کشور های شینگن هستند، می‌توانند ورود آزادانه به کشورهای منطقه داشته باشند و افرادی که عضو این معاهده نیستند، باید ویزای شینگن تهیه کنند.

چند کشور عضو شینگن هستند؟

شینگن، منطقه‌ای است که از 26 کشور اروپایی تشکیل شده است. این منطقه بر طبق مواد عهد نامه‌ای که بر اساس آن ایجاد شده است، دارای مرز واحدی است و شهروندان خارج از پیمان شینگن، برای سفر به این منطقه باید ویزای شینگن دریافت کنند. بنابراین می‌توان گفت کشورهای غیر اروپایی عضو شینگن، به راحتی و آزادانه می‌توانند به کشورهای اروپایی عضو شینگن مسافرت کنند. همه کشورهای عضو شینگن، قوانین مربوط به کنترل کردن گذرنامه را برای خود حذف کرده‌اند. بنابر این افرادی که در حوزه کشورهای شینگن زندگی می‌کنند، برای سفر به کشور دیگری که آن هم عضو معاهده شینگن است، نیازمند اخذ ویزا نیستند.

کشورهای عضو حوزه‌‏ شینگن کدامند؟

کشور های اروپایی عضو معاهده شینگن، عبارت اند از: کشور اتریش، دانمارک، بلژیک، استونی، جمهوری چک، استونی، آلمان، فنلاند، فرانسه، ایسلند، یونان، مجارستان، ایتالیا، لیتوانی، لتونی، لوکزامبورگ، هلند، مالت، نروژ، پرتغال، لهستان، اسلواکی، اسپانیا، اسلوونی، سوئد، سوئیس و لیختن‏ اشتاین هستند. برخی از کشور های اروپایی هم چون ایرلند و انگلستان در این پیمان عضویت نیستند و برخی کشورهای عضو مثل ایسلند، نروژ، لیختن‌اشتاین و سوئیس با وجود اینکه عضو پیمان شینگن هستند، در اتحادیه اروپا عضویت ندارند. برخی از کشور ها مثل بلغارستان، رومانی، قبرس و کرواسی درصدد پیوستن به پیمان شینگن هستند.

تاریخچه پیمان شینگن

توافق شینگن، در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵ در میان پنج‏ کشور از ده کشور عضو اتحادیه اروپا به امضا رسید. رسیدن به توافق بین اعضای اتحادیه اروپا، جهت حذف کنترل‏‌های مرزی امکان‌پذیر نبود، از این رو ابتدا شینگن در خارج از اتحادیه‌‏ی اروپا آغاز شد. بعد از گذشت پنج سال کشمکش، پیمان شینگن با حذف مرزهای درونی جهت‏‌ صدور ویزا به برنامه‌‏ اتحادیه شینگن افزوده شد. توافق شینگن، قوانین جدیدی را ایجاد کرد که با قوانین موجود در اتحادیه‏‌ اروپا تا آن زمان تضاد داشت. منطقه شینگن، در ۲۶ مارس ۱۹۹۵ به‌ طور پراکنده تشکیل شد. نام پیمان شینگن نیز برگرفته از روستایی کوچک با نام شینگن در لوکزامبورگ است که توافقنامه در آنجا امضا شد. با افزایش یافتن تعداد کشورهای منطقه شینگن، معاهدات مربوط به آن نیز در سال ۲۰۰۰ اجرا شد.

پیمان شینگن چه نواقصی دارد؟

عیوب توافق‌نامه‏‌ شینگن و معاهدات آن، این است که کنترل کردن مرزهای خارجی با کشور های غیر اروپایی در میان کشور های حوزه‏‌ شینگن راحت نیست و در این زمینه حقی برای اصلاح قانون در اروپا، در صورت عدم عضویت در شینگن، در نظر گرفته نشده است. مطابق توافق‌ شینگن، سفر از کشور های عضو توافق‌نامه به دیگر کشور های عضو، بدون پاسپورت و کنترل مهاجرتی امکان پذیر است. بهتر است بدانید کشور های حوزه‏‌ شینگن و کشور های عضو اتحادیه اروپا، از دو حوزه‏‌ متفاوت برخوردارند و نباید آن‌ها را با هم یکسان دانست. کشور های حوزه‏‌ شینگن برگرفته  از ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و ۴ کشور غیر عضو اتحادیه‌‏ اروپا است.

کشورهای عضو اتحادیه‏‌ی اروپا

کشورهای عضو اتحادیه اروپا عبارتند از: کشور اتریش، یونان، بلژیک، مجارستان، بلغارستان، ایرلند، کرواسی، ایتالیا، قبرس، لتونی، جمهوری چک، لیتوانی، دانمارک، لوکزامبورگ، استونی، مالتا، فنلاند، هلند، لهستان، آلمان، پرتغال، رومانی، اسلوواکی، اسپانیا، سوئد، بریتانیا و تعداد دیگری از کشور ها، مثل رومانی، بلغارستان، قبرس و کرواسی و قبرس نیز به دنبال پیوستن به پیمان شینگن هستند.

کدام کشورهای اتحادیه اروپا عضو شینگن نیستند؟

شش کشور از اتحادیه‏‌ اروپا، عضو حوزه‏‌ شینگن نیستند. قلمرو های دولتی شینگن در توافق نامه شینگن عضویت ندارند. از شش کشور عضو شینگن، چهار کشور از جمله بلغارستان، کرواسی، قبرس و رومانی به دنبال پیوستن به توافق شینگن هستند و دو کشور بریتانیا و ایرلند مستقل هستند. به جز این کشور ها، مناطق دیگری در اتحادیه اروپا وجود دارد که عضو شینگن نیستند. این مکان‌ها شامل مکان‌هایی مانند گویاندر فرانسه، گوادلوپه، مایوت، مارتینیک،رئونیون، مایوت، سنت بارتلمی و ... هستند. از سوی دیگر، چهار کشور دیگر که عضو اتحادیه اروپا نیستند و در EFTA عضویت دارند، با ۲۲ کشور دیگر در اتحادیه اروپا، در توافق شینگن عضو هستند. این چهار کشور، عبارت اند از: نروژ، هلند، لیختن اشتاین و ایسلند هستند. شهروندان کشورهای EFTA اگر چه در اتحادیه اروپا عضویت ندارند، اما به سیاست‏‌ های جابجایی آزادانه احترام می‌‏گذارند. سرزمین‏‌های کوچک اروپایی، مثل سن‏‌مارینو، موناکو و واتیکان که بزرگ‌تر یا کوچک‌تر از یک شهر هستند، کنترل مرزی را حذف و قانون جابجایی آزادانه بین کشورهای عضو شینگن را پذیرفته‏‌اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های دریافت ویزای شینگن ، مهاجرت ، پاسپورت ، ویزا ،وکیل مهاجرت ، مهاجرت سرمایه گذاری ،... با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. وکلا و مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار آماده مشاوره و پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند.

منبع: mohajeryar.company

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 132
  • بازدید سال : 1,434
  • بازدید کلی : 3,598